no problem likaa hylkivä pöytäliina tahratesti
no problem likaa hylkivä pöytäliina tahratesti 2
no problem likaa hylkivä pöytäliina tahratesti 3

MIKSI NO PROBLEM?

No Problem -liinoja on Suomessa käytetty ravintoloissa jo vuodesta 1994 asti, ja tänäänkin satoja tuhansia No Problem -liinoja on ravintoloiden pöydissä. Erikoismateriaalista valmistetut No Problem pöytäliinat toimitetaan toiveidesi mukaan joko päärmätyillä reunoilla tai yliluonnilla viimeisteltynä. Kaikki pöytäliinat ovat ominaisuuksiltaan pysyvästi likaa ja tahroja hylkiviä. Kymmenien kuosien ja värien ja 60 eri koon valikoima tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet eri tyylien toteuttamiseen.
Pöytäliinan valinta kanssamme on helppoa!

Valitset vain kiinnostavan kudonnan ja designin, jonka jälkeen toimitamme tuotteet käyttövalmiina perille. Alla löydät esimerkkejä valikoimastamme erilaisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

AINA PUHDAS PÖYTÄLIINA

Erikoismenetelmällä valmistetun polyesterikuidun likaahylkivä käsittely mahdollistaa roiskeiden ja tahrojen helpon poistamisen pöytää puhdistettaessa, jolloin pöytäliinan vaihdon ja pesun tarve vähenee huomattavasti käsittelemättömiin liinoihin verrattuna. Likaahylkivä ominaisuus on pysyvä, eikä kulu käytössä tai pesuissa. Toisin kuin muut "likaahylkivät" liinat, No Problem liinat eivät tarvitse uudelleen käsittelyjä.

HELPOSTI HUOLLETTU

No Problem- pöytäliina on kutistumaton, itsesiliävä ja erittäin kovaa käyttöä kestävä sisällä ja ulkona. Pienet tahrat poistetaan helposti kostealla pyyhkeellä pöydässä ja seuraavat asiakkaat saadaan nopeasti puhtaaseen pöytään.

No Problem pöytäliinat tarvitsevat pesua harvoin ja voidaan pestä tavallisessa pesukoneessa tai missä tahansa pesulassa 40–60 asteessa. Liinat kestävät silityksen ja mankeloinnin 110 asteen lämmöllä. Tarvittaessa ne voidaan myös pestä kemiallisesti. No Problem -liinan käyttäjänä voit valita pesulan ilman monivuotisia sopimuksia.

EDULLISEMPAA PUHTAUTTA VÄHEMMÄLLÄ TYÖLLÄ

Perinteiseen vuokraliinaan tai puuvillaliinaan verrattuna No Problem-liinojen kokonaiskustannukset alentuvat jopa 80 prosentilla. No Problem- liinat maksavat näin itsensä säästyneinä kuluina. Henkilökunnan työmäärä vähenee, liinavarastot ovat pienemmät ja pesulakustannukset romahtavat jopa 90 prosentilla. Liinojen käyttöikä on pitkä perinteisiin liinoihin verrattuna.

KUDONNAT, KOOT JA SÄVYT ILMEEN MUKAAN

No Problem- mallistomme useat kudonnat ja kymmenet erilaiset värimallit, trendikkäistä uutuuskuoseista klassisiin yksivärisiin liinoihin, saavat jokaisen ravintolan näyttämään yksilölliseltä ja tyylinsä mukaiselta. Osa kankaista on kaksipuolisia (esim. Damask), mikä mahdollistaa salin kaksi eri värimaailmaa yhdellä liinalla. Liinat mitoitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan ilman minimimääriä.

LAAJA UUDISTUVA MALLISTO

Alta löytyy osa laajasta värivalikoimastamme. Kysy ajankohtainen valikoima edustajaltamme tai suunnitellaan yhdessä teille oma kuosi! Kudonnan Fiora alta löytyy laajin valikoima, joita saa myös muihin kudontoihimme.

MALLIT JA VÄRIT

Katso alta No Problem likaa hylkivien liinojen mallit sekä saatavilla olevat värit kunkin mallin alta.

FIORA
Fiora on parhaimmillaan kohteissa, joissa pöytäliinat joutuvat erittäin kovaan kulutukseen. Kudonta on erittäin tiivis palttina ja siitä tulee hienosti esiin niin yksiväristen sävyt kuin kuviollisetkin kuosit. Se on sopivin kankaamme buffetliinoihin ja mainio valinta myös kate- ja paikkaliinoihin. Fiora on ominaisuuksiltaan kutistumaton, itsesiliävä ja lähes rypistymätön. Fiora on metrimääräisesti suosituin kankaamme ja myös sarjan edullisin kudos.

Katso värimallit

DAMASK
Suomalaisten ravintoloiden suursuosikki! Damask pöytäliinat ovat ruutukuvioiseksi kudottuja, useimpiin käyttöympäristöihin soveltuvia, vaaleita ns. "Two in One" -liinoja. Damask liinoja voidaan käyttää kummin puolin tahansa, koska niiden kääntöpuoli on valkoinen. Damask kestää kovaa kulutusta ja se on kutistumaton, itsesiliävä ja lähes rypistymätön kangas.

Katso värimallit

BONETEX
Hillityn moderni Bonetex on uusin kudontamme. Kankaan kudotut raidat taittavat valoa kauniisti. Bonetex sopii kaikenlaisiin ympäristöihin aina lounaspaikoista juhlatiloihin. Erityisesti yksivärisinä Bonetexin upea kudonta pääsee oikeuksiinsa. Bonetex löytyy sekä yksi- että monivärisenä.

Katso värimallit

JACQUARD
Kangasmallistomme lippulaiva, Jacquard, on oikea pari hopeisille aterimille ja kristalleille. Tämä kutistumaton, itsesiliävä ja lähes rypistymätön kangas on kaksipuolinen. Valikoima kattaa puhtaan valkoisen lisäksi muutamia vaaleita, yksivärisiä kuoseja, jotka on kudottu kankaaseen. Jos haluat kruunata ravintolasi, pyydä ajankohtaiset värimallit ja erotut varmasti kilpailijoistasi.

Katso värimallit

KATSO VIDEO NO PROBLEM-PÖYTÄLIINOJEN EDUISTA